Website onderhoud

Of je nu wilt of niet, een website zul je moeten onderhouden.  

contact ons

Wij maken o.a
gebruik van:

The Highest Ranking

Wij maken o.a
gebruik van:

Laat jouw website regelmatig onderhouden

hoe gaan wij te werk?

WordPress up-to-date houden

Thema’s & plug-ins updaten

Website uitgebreid controleren

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

SEO

zoekmachine marketing

Gratis seo scan

 

WordPress onderhoud & support

Een website is het digitale visitekaartje van je bedrijf. Trage websites zijn dan ook desastreus. Wanneer bezoekers op een website komen die niet (optimaal) werkt, dan zijn ze weg, met alle gevolgen van dien. Ik kan ervoor zorgen dat jouw website altijd up-to-date is en in optimale conditie, zodat jij je zorgeloos kan richten op je doelgroep en geen omzet misloopt.

contact quixdesign
 

Website onderhoudscontract

Wil jij je website in topvorm zonder dat je er omkijken naar hebt?
Met het WordPress onderhoudscontract voorkom je dat je website trager wordt,  crasht of andere ellende. Door onderhoud presteert je website stabiel en snel.

Quixdesign biedt een onderhoudsabonnement aan voor €120,- per jaar. Hiervoor zorgen wij voor een wekelijkse controle en updates om je website gezond te houden. Inclusief 2 totale backups per jaar en database optimalisatie.

note: Wat wij nadrukkelijk NIET kunnen garanderen is dat je website door het afsluiten van een onderhoudsabonnement 100% beveiligd is tegen hacks, attacks of andere vormen van cybercrime, tegen niet goed functionerende servers/software of onkunde.

contact quixdesign
 

Maximale prestaties

Een trage website kost je bezoekers en dus ook conversies. Daarom is het belangrijk om jouw WordPress site te optimaliseren voor maximale resultaten.

contact quixdesign
 

tips

-Het instellen van een goede cache plugin voor WordPress is zonder meer een van de eerste functionaliteiten die je zou moeten implementeren.
-Optimaliseer web-specifieke afbeeldingen.
-Verwijder je Social Media-feed
-Verwijder Inactieve plugins.
note: Vaak denkt men het probleem op te lossen met snellere hosting. Echter is het te adviseren om de hierboven vermelde punten door te voeren alvorens een keuze te maken voor snellere hosting.

contact quixdesign