WordPress onderhoud

WordPress onderhoud

WordPress
onderhoud

Het is essentieel om je WordPress-website goed te onderhouden. Het Content Management System (CMS) wordt voortdurend verbeterd, waardoor regelmatige updates worden uitgebracht. Deze updates variëren van kleine aanpassingen tot belangrijke en cruciale updates die niet genegeerd mogen worden. Veiligheidsupdates zijn bijvoorbeeld van groot belang voor de bescherming van je website.

Wanneer je deze updates niet regelmatig uitvoert, loop je het risico dat Google je website als onveilig beschouwt, of erger nog, dat je website gehackt wordt. Vanwege de populariteit van WordPress is het een aantrekkelijk doelwit voor hackers. Het niet bijwerken van je website kan leiden tot een afname van bezoekersaantallen en potentiële klanten.

Daarom is het van cruciaal belang om je WordPress-website regelmatig te onderhouden en updates uit te voeren. Dit omvat het installeren van de nieuwste versies van WordPress, thema’s en plugins. Bovendien is het belangrijk om de beveiligingsinstellingen te controleren en eventuele kwetsbaarheden aan te pakken.

Door actief onderhoud en het bijwerken van je WordPress-website te prioriteren, kun je de veiligheid waarborgen, de betrouwbaarheid vergroten en een positieve gebruikerservaring bieden aan je bezoekers.

Als je WordPress-website niet goed functioneert, problemen hebt met updates of geen tijd hebt voor onderhoud, bieden onze WordPress-specialisten en ontwikkelaars snel en effectief hulp. Ze hebben ruime ervaring in het bouwen, beheren en onderhouden van WordPress-websites.

Dienstverlening zonder zorgen

Dienstverlening
zonder zorgen

Met onze dienstverlening bieden we volledige ontzorging op alle gebieden met betrekking tot jouw WordPress-website. Met onze diensten hoef je je geen zorgen meer te maken over technische aspecten, zodat je je volledig kunt richten op de groei en het succes van je website.

We streven ernaar om jouw online aanwezigheid te waarborgen en ervoor te zorgen dat jouw WordPress-website altijd beschikbaar is voor jouw bezoekers.
Waterland Websites heeft de kennis en expertise om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal blijft functioneren en dat de online bereikbaarheid gegarandeerd is.

  Nooit meer gestress over de werkbaarheid van je website
  Handmatig en gecontroleerde periodieke updates
  Een unieke bereikbaarheid tot onze support
  Al vanaf €12 p/m, maatwerkpakket ook mogelijk!

WordPress website onderhoudspakketten

WordPress
website onderhoudspakketten

Door regelmatig onderhoud uit te voeren en deze updates toe te passen, kun je de veiligheid en stabiliteit van je website waarborgen.

Waterland websites onderhoudspakketten bieden vaak extra voordelen, zoals back-upmogelijkheden, monitoring van de websiteprestaties en ondersteuning bij technische problemen. Dit kan van onschatbare waarde zijn, vooral als je niet over technische kennis of voldoende tijd beschikt om deze zaken zelf aan te pakken.

Bij het kiezen van een onderhoudspakket is het belangrijk om te kijken naar de aangeboden services en welke het beste aansluiten bij jouw behoeften. Denk aan zaken als regelmatige updates, beveiligingscontroles, back-ups, snelheidsoptimalisatie en technische ondersteuning. Een betrouwbaar en ervaren onderhoudsbedrijf kan je helpen bij het maken van de juiste keuze en ervoor zorgen dat jouw WordPress-website optimaal functioneert en beschermd is.

Kortom, het onderhouden van je WordPress-website is van cruciaal belang voor de veiligheid, prestaties en betrouwbaarheid ervan. Onderhoudspakketten bieden een waardevolle oplossing om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date is en optimaal functioneert, zodat jij je kunt richten op het runnen van je bedrijf.

12€ Per maand, jaarlijks gefactureerd

    Geen opstartkosten
    BackUps 1x per week
    Maandelijkse updates
    Database optimalisatie
    Support per mail
    Spam optimalisatie
    Snelheid optimalisatie
    Spam optimalisatie
    Monitoring
    Beveiliging
    Webshops
    Webhosting

Aanmelden

20€ Per maand, jaarlijks gefactureerd

    Geen opstartkosten
    BackUps per 24uur
    Maandelijkse updates
    Database optimalisatie
    Support per mail en telefoon
    Spam optimalisatie
    Snelheid optimalisatie
    Spam optimalisatie
    Monitoring
    Beveiliging
    Webshops
    Webhosting

2 maanden gratis

50€ Per maand, jaarlijks gefactureerd

    Geen opstartkosten
    BackUps per 24uur
    Maandelijkse updates
    Database optimalisatie
    Support per mail en telefoon
    Spam optimalisatie
    Snelheid optimalisatie
    Spam optimalisatie
    Monitoring
    Beveiliging
    Webshops
    Webhosting

aanmelden

Veelgestelde vragen over de onderhoudspakketten

Een basis onderhoudspakket start vanaf €15- per maand of €12 per maand bij jaarbetaling. Het standaard pakket is €25,- of €20 per maand bij jaarbetaling.
Het premium pakket is €55,- of €50 per maand bij jaarbetaling.

Als je geen tijd hebt om je website regelmatig te onderhouden of als je niet over de technische expertise beschikt, bieden onderhoudspakketten een eenvoudige en effectieve oplossing. Wij zorgen ervoor dat je website optimaal blijft functioneren, beschermd is tegen beveiligingsrisico’s, zodat jij je kunt concentreren op andere aspecten van je bedrijf.

Nu we je hopelijk hebben kunnen overtuigen van het belang van regelmatig onderhoud voor je website, begrijpen we dat je waarschijnlijk denkt dat je daar simpelweg geen tijd voor hebt. En dat is volkomen begrijpelijk! Als ondernemer heb je genoeg andere taken en verantwoordelijkheden, en je wilt je niet bezighouden met zaken als de snelheid of veiligheid van je website. Daarom is het interessant om te overwegen om deze taken uit handen te geven, of op zijn minst een deel ervan.

Onze onderhoudspakketten zijn zorgvuldig samengesteld, zodat je waar krijgt voor je geld. Daarom zijn verzoeken voor cosmetische wijzigingen aan de website, nieuwe functieverzoeken en problemen die zijn veroorzaakt door eigen wijzigingen aan de website niet inbegrepen in de pakketten. Deze (maatwerk) diensten vallen buiten het onderhoudspakket.

Elk onderhoudspakket biedt verschillende diensten. Bovenstaand kun je de verschillen bekijken. Het standaard onderhoudspakket omvat de meeste diensten, terwijl het Basis onderhoudspakket een meer beperkt pakket is dat alleen essentiële zaken omvat.

Absoluut! We bieden kortingen op basis van het gekozen pakket en het aantal pakketten dat je afneemt. De hoogte van de korting hangt af van jouw specifieke situatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare kortingen.

We bieden twee contractperiodes: maandelijks en jaarlijks. Als je kiest voor een maandelijks contract, kun je op elk gewenst moment opzeggen met een opzegtermijn van één maand. Stel dat je contract op 1 januari ingaat en je zegt op per 1 Maart, dan loopt je abonnement nog één maand door tot en met 1 April. Dit geeft ons de gelegenheid om de laatste zaken netjes af te ronden.

Bij een jaarabonnement wordt het abonnement automatisch jaarlijks verlengd. Als je een jaarabonnement wilt opzeggen, dien je dit minimaal één maand van tevoren te doen. Dit stelt ons in staat om tijdig de nodige wijzigingen door te voeren en het abonnement correct af te ronden.

We streven ernaar om het opzeggingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, ongeacht de gekozen contractperiode. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over het opzeggen van je abonnement of als je meer informatie nodig hebt over de specifieke voorwaarden. We helpen je graag verder.

Als je slechts incidenteel hulp nodig hebt, staan wij klaar om je te helpen zonder dat je een abonnement hoeft af te sluiten. Of het nu gaat om het oplossen van een probleem, het uitvoeren van specifieke taken of het beantwoorden van vragen, we bieden flexibele oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften.

Elke website is uniek, en daarom vereist niet elke website dezelfde vorm van onderhoud. Het benodigde onderhoud voor een startende website of blog kan bijvoorbeeld verschillen van het onderhoud voor een webshop. Daarom bieden we verschillende onderhoudspakketten aan, gebaseerd op het type website. Deze pakketten zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw WordPress-website.

Een kleine website heeft over het algemeen minder frequente updates nodig dan complexere websites. Hetzelfde geldt voor het maken van backups. Bovendien heeft elke onderneming op verschillende momenten behoefte aan ondersteuning en monitoring, afhankelijk van de groei en ontwikkeling van de website.

Daarom kun je bij ons een pakket kiezen dat perfect past bij jouw WordPress-website en jouw specifieke wensen. Op die manier betaal je alleen voor de diensten die relevant zijn voor jouw situatie. Je kunt de beschikbare pakketten vergelijken om te zien welke het beste aansluit bij jouw behoeften. Als je liever een pakket op maat wilt, staan we klaar om je daarbij te helpen. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen bespreken welke diensten het beste aansluiten bij jouw specifieke vereisten.

We streven ernaar om flexibele oplossingen te bieden die aansluiten bij jouw behoeften, zodat je de juiste ondersteuning krijgt voor jouw WordPress-website, zonder onnodige kosten.

In de meeste gevallen voldoet het basis onderhoudspakket voor informatieve websites. Dit pakket is geschikt voor de meeste reguliere websites, zoals blogs of websites die dienen als visitekaartje.

Voor webshops of complexere websites, zoals websites met een ledenpanel, raden we het Premium pakket aan. Dit pakket biedt uitgebreidere functionaliteiten en ondersteuning om te voldoen aan de specifieke behoeften van een webshop of een complexe website.

Bij het maken van een keuze is het belangrijk om je eigen wensen en verwachtingen in overweging te nemen. Wat verwacht je van ons? Welke aspecten zijn voor jou belangrijk? Het is goed om deze antwoorden op een rijtje te zetten, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Mocht je nog twijfels hebben of hulp nodig hebben bij het maken van de juiste keuze, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden. We streven ernaar om je eerlijk advies te geven, zodat je het onderhoudspakket kunt kiezen dat het beste past bij jouw specifieke behoeften en vereisten.

Je kunt onder andere zien welke plugins we hebben bijgewerkt, inclusief de oude en nieuwe versies van de plugins en de datum waarop de updates zijn uitgevoerd. Dit geeft je inzicht in de voortgang en het onderhoud van jouw website.

Daarnaast tonen we ook informatie over de backups die we uitvoeren, inclusief de grootte van de backups. Als je ooit de behoefte hebt om een backup terug te zetten, kun je dit moeiteloos doen via ons. Dit geeft je gemoedsrust en de mogelijkheid om je website te herstellen naar een eerdere staat indien nodig.